روغن سیاه دانه اصل ۱۰۰% خالص طبیعی

(دیدگاه کاربر 1)

47,000 تومان

روغن گیری شده با دستگاه پرس سرد و مواد تشکیل دهنده آن 100% خالص سیاه دانه می باشد نه هیچ چیز دیگری، روغن سیاه دانه ما به طور طبیعی و به رنگ تیره می باشد که برای بقای طول عمر، پوست و موی سر مفید است .

  • رفع و جلوگیری از سفیدی مو
  • تقویت مژه و ابرو
  • درمان ریزش مو
  • ضد درد و التهاب
  • رفع سر درد و سینوزیت
  • رفع فلج عصبی صورت
شناسه محصول: black-seed-77854 دسته:

توضیحات

خواص روغن سیاه دانه برای مو و پوست

  • درمان آکنه و کاهش جوش روی صورت با مصرف حدود دو ماهه روغن سیاه دانه
  • خاصیت نرم کننده طبیعی پوست صورت
  • درمان، کاهش التهاب و بهبود زخم
  • موجب کاهش چین و چروک و جلوگیری از پیری پوست
  • نرم و مرطوب کننده موی سر
  • درمان ریزش مو با خاصیت تقویت ریشه مو
  • با ترکیب روغن زیتون می توان برای درمان سفیدی مو نیز استفاده کرد.
  • تقویت مژه و ابرو زنان همچنین ریش مردان ، به این خاطر که سیاه دانه باعث تحریک فولیکول موی ابرو می شود.

روغن محبوب سیاه دانه با خواص درمانی زیادی همراه است، اعم از :

در کاهش وزن و لاغری افراد کمک بسیاری میکند به دلیل داشتن فیبر غذایی، کلسیم، آهن، سدیم و پتاسیم که مهمترین آنها فیبر هست که برای لاغری موثر می باشد.

از خواص دیگر آن می توان در جهت کاهش فشار خون افرادی که فشار خون بالایی دارند نام برد.

امروزه با مصرف روغن سرخ کردنی جامد که اغلب در حالت مایع به دست مردم میرسه که حاوی مقدار زیادی کلسترول است که با ممصرف روغن سیاه دانه می توانید کلسترول خون خود را کاهش دهید.

از این محصول در جهت تقویت قوای جنسی مردان (درمان ناباروری مردان) نیز استفاده میکنند، با مصرف روزانه به مدت ۶۰ روز آن هر روز در حد ۸ عدد همراه با عسل صبح و شب جویده بشه بر کیفیت اسپرم و مایع منی تاثیر بسزایی دارد که باعث تقویت آن ها می شود.

روغن سیاه دانه اصل ۱۰۰% خالص طبیعی روغن سیاه دانه اصل ۱۰۰% خالص طبیعی روغن سیاه دانه اصل ۱۰۰% خالص طبیعی

روغن سیاه دانه یکی از بهترین محصولاتی است که شما می توانید برای ارتقای سلامتی خود از آن استفاده کرده و از مزایای فوق العاده آن بهره مند شوید. این محصول نه تنها برای درمان برخی بیماری ها، بلکه برای سلامت پوست و مو نیز بسیار توصیه شده و در حال حاضر یکی از مکمل های مهم سلامتی محسوب می شود. برای سفارش این روغن طبیعی و اصل، آشنایی بیشتر با خواص روغن سیاه دانه در ادامه با ما همراه باشید.

روغن سیاه دانه چیست؟

روغن سیاه دانه اصل که با خواص آنتی اکسیدانی شناخته می شود، در واقع گیاهی با گل های بنفش و سفید است که خواص و مزایای آن از دیرباز مورد استفاده طب سنتی بوده است. این گیاه بیشتر در جنوب غربی آسیا پرورش یافته و در حال حاضر نه تنها برای درمان، بلکه برای پوست و زیبایی هم استفاده شده و طرفداران زیادی هم دارد.

در حال حاضر از روغن سیاه دانه اصل ۱۰۰% خالص طبیعی برای درمان فشار خون، آسم و مشکلات تنفسی، کاهش چربی خون یا همان کلسترول، درمان آرتروز و دردهای مفصلی استفاده می شود. البته فراموش نکنید که نحوه استفاده از این روغن بر اساس نوع بیماری، روش درمان و تجویز پزشک مشخص می شود و می تواند بر اساس عواملی چون وراثت، محیط فیزیکی، سبک زندگی، بیماری های زمینه ای، سن و جنس متفاوت باشد.

روغن سیاه دانه ضد سرطان است

یکی از فواید فوق العاده روغن سیاه دانه اصل طبیعی، خواص آنتی اکسیدانی است که برای درمان سرطان استفاده می شود. این دانه با ترکیبات گیاهی به نام فیتوکمیکال به صورت طبیعی برای درمان سرطان موثر است. همچنین سیاه دانه حاوی تیموکینون است و می تواند منجر به کاهش رشد سلول های سرطانی شده و به عنوان درمانی موثر البته در مراحل اولیه بیماری استفاده شود. البته به خاطر داشته باشید که این روش درمانی کاملا به نظر پزشک بستگی دارد.

زیبایی و صنعت آرایش

فواید روغن سیاه دانه موجب شده تا پای این محصول به صنایع آرایشی هم باز شده و مکمل های مختلفی برای زیبایی پوست و مو از سیاه دانه تولید و روانه بازار شود. از دیرباز روغن سیاه دانه برای درمان جوش و آکنه استفاده می شود و در حال حاضر نیز از این روغن در داروهای ضد آکنه و التهابات پوستی و لوسیون ها استفاده می شود. از سوی دیگر این روغن می تواند منجر به مرطوب شدن پوست شود که البته فقط برای پوست های خشک مناسب است. در سلامت موها نیز این روغن نقش مهمی ایفا می کند. آبرسانی مو و درخشندگی بیشتر، درمان انواع پلاک های پسوریازیس، ترمیم زخم ها و کاهش التهابات پوستی همگی به عنوان مزایای استفاده از این روغن شناخته می شود.

کاهش کلسترول، فشار خون و کنترل دیابت

شواهد و آزمایش های علمی نشان داده که مصرف مداوم روغن سیاه دانه نتیجه مثبتی برای افراد مبتلا به فشار خون داشته و در صورتی که با زردچوبه میکس شود، می تواند به عنوان مکمل غذایی برای درمان کلسترول و چربی خون نیز استفاده شود. بدون شک می دانید که با کاهش میزان کلسترول به مرور متابولیسم بدن یا همان میزان سوخت و ساز شما تنظیم شده و می توانید دیابت خود را نیز کنترل کنید. بر همین اساس پیشنهاد ما به شما استفاده از انواع روغن های سیاه دانه به عنوان یک مکمل غذایی مهم است. این روغن با اسیدهای چربی چون لینولئیک اسید و اولئیک اسید برای بدن ضرری نداشته و حتی با کوبیدن دانه های این گیاه می تواند چاشنی متفاوتی را در آشپزی تجربه کنید.

بهبود آسم و انواع آلرژی

در صورتی که انواع آلرژی های فصلی رنج می برید، بهتر است پژوهش مجله اُتُلارینژولوژی سال ۲۰۱۱ را مطالعه کرده و به خواص جادویی روغن سیاه دانه در درمان آلرژی و التهابات تنفسی پی ببرید. مصرف این روغن به صورت مداوم و پس از ۲ هفته منجر به کاهش عطسه های آلرژیک، خارش و آبریزش بینی، خارش و التهاب گلو می شود.

از سوی دیگر آزمایشی در سال ۲۰۱۷ نشان داد که کپسول های حاوی این روغن توانسته التهابات تنفسی افراد مبتلا به آسم را کاهش داده و تاثیر مثبتی در فرایند تنفسی آنها داشته باشد. در صورتی که می خواهید این روغن را برای بهبود عملکرد دستگاه تنفسی مصرف کنید بهتر است حتما با پزشک خود مشورت کنید. از این محصول به صورت کپسول های روغنی هم می توان استفاده کرد ولی بسیاری روش های موضعی سنتی تر را می دهند.

موارد استفاده از انواع روغن گیاه سیاه دانه

همانطوری که پیشتر هم گفتیم برای درمان های طب سنتی بهتر است برای مصرف داروهای مختلف حتما نظر پزشک خود را جویا شوید و از مصرف بی رویه بپرهیزید. در حین حال اگر می خواهید این روغن را برای آشپزی استفاده کنید، میتوانی طعم خوب آن را در سوپ ها، خوراک ها و انواع سالاد امتحان کنید. همچنین اگر اهل شیرینی پزی و نانوایی هستید، حتما این روغن را وارد چرخه آشپزی خود کرده و از تمام مزایای مفید آن بهره مند شوید.

این مهم را در نظر داشته باشید که سیاه دانه طبع گرمی دارد، در نتیجه اگر نسبت به مواد گرم منع مصرف دارید لطفا به این مهم توجه کنید. همچنین پیش از هرگونه مصرف این روغن برای پوست آن را یک مرتبه تست کرده و در صورت عدم حساسیت پوستی درمان خود را آغاز کنید.

گیاهی فوق العاده و تاثیرگذار در طب سنتی

علاوه بر تمام موارد فوق روغن سیاه دانه می تواند در سلامت مو، افزایش قوای جنسی و تاثیر مثبت در باروری، کاهش درد مفاصل و بهبود سلامت و عملکرد کبد نیز موثر باشد. برای همین مهم بهتر است که استفاده از این روغن را وارد چرخه زندگی کرده و بعد از مدتی از همه خواص فوق العاده آن بهره مند شوید.

در صورتی که هنوز درباره تهیه این محصول مطمئن نیستید، ما برای شما ارائه روغنی خالص و ۱۰۰% طبیعی را تضمین کرده تا با خیال راحت بتوانید با هزینه این مناسب این روغن را خریداری کرده و درب منزل تحویل بگیرید. همچنین پیش از استفاده های پوستی حتما این روغن را تست کرده  و از عدم حساسیت خود مطمئن شوید. درباره افزایش دوز مصرفی هم حتما با پزشک خود مشورت کنید.

امیدواریم روغن سیاه دانه نیز همچون دیگر محصولات طبیعی و ارگانیک پیشنهادی طب سنتی وارد سبک زندگی شما شده و بتواند در بازه زمانی مناسب نتیج درمانی مثبتی برایتان داشته باشد.

توضیحات تکمیلی

وزن 60 g

1 دیدگاه برای روغن سیاه دانه اصل ۱۰۰% خالص طبیعی

  1. عطار

    روغن خالص سیاه دانه

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حمل و نقل رایگان

عطاری آنلاین محلول ، بزرگترین عطاری فعال اینترنتی در کشور ، که به علت فروش بالای محصولات قیمت محصولات را با سود کم عرضه میکند همچنین محصولات خود را به صورت رایگان درب محل شما تحویل می دهد.

همین حالا میتوانید سفارشتان را بدون استرس ثبت کنید و پس از دریافت بسته پرداخت کنید.

به علاوه اینکه ارسال محصول به سراسر کشور رایگان است برای مشتریان سراسر کشور سرویس پرداخت درب منزل نیز فعال می باشد. به علت اینکه پیک ما در کلیه محلات تهران درحال گردش برای مشتریان شهر تهران تحویل بین ۲ تا ۴۸ ساعت کاری میباشد.